Ultimele știri

Părintele Mitropolit PETRU s-a întâlnit cu domnul Secretar de Stat Gheorghe-Florin CÂRCIU

Înaltpreasfințitul Părinte PETRU, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor a primit vizita domnului Gheorghe-Florin CÂRCIU, Secretar de Stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni al Guvernului României, la sediul Mitropoliei Basarabiei.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiectele Mitropoliei Basarabiei finalizate până în prezent cu sprijinul financiar al Guvernului României. De asemenea, au fost abordate și prezentate noile inițiative care se doresc a fi implementate în anul 2023 în Arhiepiscopia Chișinăului și despre importanță ajutorului oferit de către Guvernul României.

Părintele Mitropolit a mulțumit domnului Secretar de Stat pentru activitatea sa în sprijinirea tuturor românilor din afara graniței și pentru susținerea Bisericii Neamului Românesc.

Din delegația administrației mitropolitane, au participat la întâlnire: Părintele arhidiacon Maxim Sturza, Consilier mitropolitan pentru Relațiile cu Instituțiile Statului și Părintele arhidiacon Constantin Olariu, Consilier mitropolitan Comunicare, Media și Relații Publice.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img