Ultimele știri

Mitropolia Basarabiei și Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului încep proiectul social de ajutorare a nevoiașilor

Într-un efort comun de a sprijini persoanele social-vulnerabile din Chișinău, Mitropolia Basarabiei și Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) au lansat un proiect social menit să ofere ajutor și alinare celor aflați în nevoie.

Proiectul a debutat ieri, pe 9 octombrie 2023, când A.S.I.C.S. a oferit 50 de prânzuri calde persoanelor nevoiașe, care au fost distribuite la Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din Chișinău. Această inițiativă a fost primită cu bucurie de către beneficiari, oferindu-le acestora un moment de alinare și încurajare.

Începând cu această zi, proiectul se va desfășura în fiecare săptămână, în zilele de Luni și Vineri, la ora 11:30. Fiecare zi va aduce cu sine încă 50 de prânzuri calde pregătite cu dragoste și grijă pentru cei aflați în nevoie.

Mitropolitul Basarabiei, Înaltpreasfințitul Părinte Petru, a exprimat recunoștința sa față de colaborarea cu A.S.I.C.S. și a subliniat importanța acestui proiect în a oferi ajutor celor mai neputincioși. Această inițiativă reflectă învățătura creștină a iubirii față de aproapele și responsabilitatea noastră față de cei sărmani și nevoiași.

Mitropolia Basarabiei dorește să mulțumească echipei A.S.I.C.S. și tuturor celor implicați în acest proiect și se roagă ca Bunul Dumnezeu să răsplătească fiecare efort depus în ajutorarea celor aflați în dificultate. Proiectul social este un exemplu viu al dragostei și grijii față de semenii noștri, continuând să aducă bucurie și nădejde în inimile celor care au nevoie de ea.

Vă invităm să urmăriți un material video despre această frumoasă colaborare:

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img