Ultimele știri

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului oferă 200 de cadouri copiilor nevoiași în preajma sărbătorii Nașterii Domnului

Într-un gest de solidaritate și compasiune față de cei defavorizați, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a transmis Centrului Eparhial din Chișinău 200 de cadouri destinate copiilor proveniți din medii sociale vulnerabile. Acest gest de caritate vine în contextul sărbătorilor de iarnă și are drept scop aducerea bucuriei în inimile copiilor care se confruntă cu dificultăți financiare și sociale.

Prin parteneriatul semnat cu Mitropolia Basarabiei, A.S.I.C.S reafirmă angajamentul său de a sprijini comunitățile defavorizate din Arhiepiscopia Chișinăului și pe cei aflați în situații de nevoie.

Părintele Arhidiacon Maxim Sturza, cu binecuvântarea și din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit PETRU, a primit darurile oferite cu generozitate de către echipa Asociației. Mulțumiri au fost adresate conducerii Asociației, în special domnului Alexandru Gîscă, Președintele Consiliului A.S.I.C.S, pentru sprijinul constant și implicarea semnificativă în ajutorarea credincioșilor și parohiilor Mitropoliei Basarabiei.

Aceste acte creștinești reafirmă duhul solidarității și angajamentul ferm în a aduce nădejde și bucurie în sufletele celor aflați în dificultate, demonstrând că sărbătorile de iarnă sunt momente de dăruire întru iubire și purtare de grijă față de aproapele nostru.

Galeria foto completă poate fi accesată pe pagina noastră de Facebook:

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img